fredag 11. juni 2010

Elektriker på besøk i dag

I dag så har vi hatt besøk av elektriker, så nå er det nye ledninger, nye kontakter og nye brytere i hele huset. Deilig og godt å ha fått det gjort, føler seg helt klart litt tryggere da ja. Var veldig mye gammelt her som var helt morkent og veldig gamle brytere og kontakter.

Så nå i kveld har gubben fått hengt opp den nye spotteren i gangen. Det ble kjempe bra lys og fint. Skal legge ut bilde av den senere.

I går så fikk vi malt ferdig stuebordet og vinduet på kjøkkenet. Og hengt opp gardinen på kjøkkent. Kommer bilde av det senere også, har ikke ork til og ta bilder nå.

Snuppa har fortsatt feber stakkar, men har fått i seg litt mere mat i dag da, har spist makkaronni, og yoghert, er det eneste hun vil ha så det er bedre enn ikke noe.

Ellers i dag så har vi ikke gjort så mye, bare en kjapp tur på butikken. Ikke så mye man kan gjøre når den ene er syk desverre. :(

Legger ved ett bilde av pynte hylla jeg har over det ene vinduet på kjøkkenet, det synes jeg er så fint og koselig.Ha en fin kveld og en fin helg alle sammen. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar